
دانستنی های انجیر خشک
میوه انجیر درواقع گل درخت انجیر است و زائدههای داخل آن، گلبرگ هستند. انجیر یکی از میوههایی است که با خشک کردن آن مزایای آن برای سلامتی افزایش نیز مییابند. انجیر یک ضدباکتری و ضدقارچ طبیعی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
با مصرف انجیر خشک میتوان مقدار زیادی از فیبر و پتاسیم موردنیاز بدن در روز را تأمین کرد. انجیر خشک کالری پایینی داشته و منبع عالی از مواد معدنی، ویتامینها و آنتیاکسیدانها محسوب میشود.
مشخصات انجیر خشک:
موقع خرید انجیر دقت کنید که تازه و پوست آن صاف باشد. اگر بوی ترشیدگی می داد، آن را نخرید ، زیرا این بو نشان می دهد که قند موجود در انجیر تخمیر و میوه خراب شده است.
خواص انجیرخشک:
یک) تعرق بدن و ادرار را زیاد میکند و برای درمان سوءهاضمه مفید است
دو)یکی از داروهای بسیار موثر برای درمان آرتروز و درد مفاصل، مخلوط شیر بز و انجیر سیاه میباشد. این مخلوط سموم مختلف را از بدن خارج کرده و درد را از بین میبرد.
سه) مخلوط انجیر با عسل در تسکین زخم معده بسیار مفید است.
چهار) انجیر برای بهبود مشکلاتی نظیر تب، گوش درد و ورم چرکی کاربرد دارد و برای کمک به کبد هم عالی است.
پنج) پزشکان در گذشته یبوست را امالامراض یا مادر بیماریها نامیدهاند. پس اهمیت پیشگیری و درمان آن مشخص است. بهترین داروی آزمایش شده و خوش طعم در این زمینه انجیر است.
شش) شیره انجیر، میخچه زگیل و آثار جلدی را از بین میبرد
هفت)شیره انجیر داروی خوبی برای افسردگی می باشد
هشت) انجیر برای مبتلایان به بیماری قند مضر است.
نه) انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی می باشد. فیبر، اثر مفیدی بر کاهش وزن دارد و گرسنگی را به تاخیر می اندازد و مانع از سرطان سینه است.
ده) امگا ۳ و امگا ۶ دارد. پس برای سیستم اعصاب، مغز و قلب بسیار مفید می باشد.
ارزش غذایی انجیرخشک:

شرایط نگهداری انجیر:
انجیر تازه را حتماً باید در یخچال نگهداری کنید ، ولی انجیر خشک را می توانید در یخچال یا در هوای اتاق نگهداری کنید. البته باید در یک ظرف یا بسته بندی بدون هوا و رطوبت باشد که در اینصورت برای چندین ماه می توان آن را نگه داشت.