Loading...

گز سفارشی انگبینی لقمه ای با جعبه فلزی

وزن خالص : 400 گرم ترکیبات:گلوکز، مغز بادام(40 %)، شکر، سفیده تخم مرغ،‌ عسل، گز انگبین، ترنجبین، گلاب، افزودنی‌های گیاهی، آب آشامیدنی
قیمت برای شما: 88,000تومان
افزودن به سبد

گز :
گز شاخص ترین نماد هنر شیرینی سازی شهر اصفهان است که می توان بسیاری از خصوصیات آفرینش های این شهر را در آن دید.. سابقه تولید این محصول به بیش از چند قرن می رسد که در طول سالیان ابزار و روش های تولید هم گام با رشد علوم متحول شده به گونه ای که امروزه دخالت دست در ساخت و فرآوری گز به حداقل رسیده است . همچنین جنس دستگاه های ساخت گز نیز مطابق با استانداردهای جهانی است که این امر تاثیر به سزایی در بالا بردن سطح کیفی و بهداشتی گز داشته است .

خلاصه تاریخچه گز مظفری :
قنادی مظفری در سال 1310 در شهر اصفهان توسط مرحوم حاج محمد علی سید مظفری افتتاح گردید و انواع شیرینی جات  ، گز ، سوهان  و شربت آلات  در این موسسه تولید می گردید  . سپس از  دهه 1340 به مدیریت حاج حسین سید مظفری تمرکز تولید  از شیرینی جات مختلف به سمت گز و سوهان معطوف گردید  و سعی بر آن شد که از مواد درجه یک محصولات برتر و با کیفیت تولید و به مشتریان عرضه گردد .

نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد